احداث و راه اندازی کارخانه غذایی

ساخت و احداث و راه اندازی کارخانه مواد غذایی از متداول ترین ها در عرصه ایجاد و تاسیس کارخانجات می باشد. گفته می شود که تولید بایستی بر اساس نیاز بازار باشد و مواد خوراکی و آشامیدنی یک نیاز ضروری دایمی بوده که هیچ گاه تعطیلی و خواب ندارد و البته این سخنی درست است؛ لیکن دانست که ساخت و احداث و راه اندازی کارخانه مواد غذایی  از مرحله راه اندازی تا بهره برداری و اخذ پروانه بهداشت، نسبت به سایر کارخانه های تولیدی از حساسیت، پیچیدگی و دقت عمل بیشتری برخوردار می باشد. حتی در مراحل پس از راه اندازی هم دارای کنترل همه جانبه از سوی معاونت غذا و دارو علیرغم دریافت پروانه بهداشت برقرار می باشد.

شوخی نیست ! بحث تولید مواد خوراکی اعم از غذا و بهداشت با سلامتی و جان مردم سر و کار دارد و دقت لازم خود را می طلبد.

شرکت جهان پیوند آریا بر اساسنامه خود ساخت و احداث و راه اندازی کارخانه  تولیدی از مرحله اخذ مجوز تا بهره برداری صنایع مختلف و به صورت اختصاصی ساخت و احداث و راه اندازی کارخانه مواد غذایی را مد نظر داشته است.

سوله تکمیل اسلاید شو

ساخت و احداث و راه اندازی کارخانه مواد غذایی و کارگاه بسته بندی  :

به تجربه دیده شده که یکی از عام ترین موضوعاتی که افراد در هنگام تصمیم به ساخت و احداث و راه اندازی کارخانه مواد غذایی خود می گیرند فرایند بسته بندی هست.

البته ایده بسته بندی ایده بسیار ایده خوبی جهت راه اندازی و تاسیس یک کارخانه است؛ بسته بندی علاوه بر ارزش افزوده ای که ایجاد می کند؛ نقش بازاریابی تولیدات و حفاظت از خراب شدن محصول را هم بر عهده دارد و هنوز هم که هنوز است یکی از خلاء های صنعت کشور ما همین نبود، بسته بندی مناسب به طور اخص در عرصه بازاریابی خارجی محصولات غذایی است.

مراحل ساخت و احداث و راه اندازی کارخانه مواد غذایی:

ساخت و احداث و راه اندازی کارخانه مواد غذایی از اخذ جواز تاسیس شروع شده و با اخذ مجوز از معاونت غذا و دارو و پروانه بهره برداری کامل می شود.

ساخت و احداث و راه اندازی کارخانه مواد غذایی و وام و تسهیلات:

اکثر افراد با اندیشه اخذ وام و تسهیلات از بانکهای عامل قصد ورود به صنعت تولید مواد غذایی را دارند لیکن باید دانست که بانک ها این روزها تمایل دارند که وام و تسهیلات تولید و صنعت را به کسانی پرداخت نمایند که بخشی از ساخت و احداث و راه اندازی کارخانه خود را اعم از ساخت سوله و سالن پیش برده باشند. جهت مشاوره تسهیلات تولید تماس بگیرید.

ساخت و احداث و راه اندازی کارگاه های مواد غذایی:

اصولاً آنچه سازمان صنعت معدن و تجارت برای آن مبادرت به صدور مجوز می کند کارخانه نام دارد و احداث هرگونه کارخانه در خارج شهرک های صنعتی مصوب شرکت شهرک های صنعتی نمی تواند مجوزات لازم اعم از پروانه بهداشت را اخذ کند؛ تولیدات کارگاهی ممکن است با مجوز اصناف و در حالت خاصی انجام شود که وجاهت کارخانه را ندارد.

ثبت شرکت تولید مواد غذایی و برند غذایی و آشامیدنی :

یک کار بسیار مفید قبل از ساخت و احداث و راه اندازی هر گونه تولیدی مواد غذایی ثبت یک شرکت و برند با موضوع تولید مواد غذایی است؛ فایده اینکار شناخته شدن در بازار و مالکیت شما بر کسب و کار خودتان است؛ چیزی که در آینده بیش از هر چیزی محتاج آن هستید.

طرح توجیهی و امکان سنجی ساخت و احداث و راه اندازی کارخانجات:

ساخت و احداث و راه اندازی کارخانه مواد غذایی مانند هر صنعت و تولید دیگر محتاج یک طرح توجیحی فنی و اقتصادی جامع است که در صورت ارائه به بانک باید با نرم افزار کانفار 3 نگارش شود.

2 دیدگاه در “احداث و راه اندازی کارخانه غذایی

  1. مهراد گفت:

    ایا برای گرفتن مجوز از معاونت بهداشت و غدا و دارو کارخانه مواد غذای حتما باید مکانیزه باشد؟

    1. امید جهانمرد گفت:

      سلام و عرض ادب
      مطلبی که می فرمایید تقریبا صحیح است، برای اطلاعات بیشتر با دفتر تماس بگیرید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *